Schenker W650SZ

    Schenker W650SZ

    • Recenzie
    • Publikované 21.12.2021 21:39:26
    • Upravené 22.12.2021 09:20:45

    Schenker W650SZ

     

    Hľadáte šikovného pomocníka do domácnosti? A k tomu chcete aby mal moderný dizajn? Tak toto všetko spĺňa tento model od spoločnosti Schenker. Prekvapí sovjím kvalitným továrenským vyhotovením a použitými materiálmi. Pôsobí prémiovým dojmom.

    Táto značka je na našom trhu menej rozšírená a musím sa priznať že sa s ňou stretávam po prvý krát. O to viac ma zaujímalo čo všetko dokáže a či zvládne bežné pracovné úlohy každej modernej domácnosti. Výkon ma milo prekvapil a nezaváhal v žiadnej situácii. I keď sa jedná o repasovaný notebook nemá žiadne výrazne známky používania. Mal som pocit že testujem úplne nový počítač. Menšou nevýhodou je že chýba batéria ale to pri domácom používaní nie je až takým problémom.

     

     

    Výkonnostne je na tom naozaj dobre. Začal by som pri procesore ktorý ponúka dostatočný výkon. Hravo zvládne všetky vaše denné úlohy. Dodala ho spoločnosť Intel. Jeho označenie je Intel Core i3-4110M. Operačná pamäť RAM, ktorá je dôležitá pre pohodlnú prácu ma hodnotu 8 GB. Ani pre väčšom zaťažení nezaváha. Pri pevnom disku je použitá technológia SSD a tak daný notebook spustíte do pár sekúnd. Má kapacitu 250 GB, čo je to dostatočný priestor na uloženie vašich dôležitých súborov. Grafický výkon zabezpečuje zdieľaná grafická karta Intel HD Graphics 4600.

    Displej má uhlopriečku 15,6 palca. Ponúka až Full HD rozlíšenie, čo je pohodlné napríklad na sledovanie videí. Prekvapila ma kvalita daného displeja. Jeho zobrazovacie možnosti sú výborné. V tejto cenovej kategórii repasovaných notebookov by som to zaradil medzi nadštandard.

     

     

    V rámci výbavy PORTOV obsahuje všetky podstatné. Vďaka trom USB portom ľahko prípojíte vaše obľúbene zariadenia. Externý monitor je možné pripojiť aj vďaka staršej technológii VGA alebo modernejšej HDMI. Čítačka pamäťových kariet je taktiež dostupná. Pre stabilné pripojenie domáceho internetu dobre poslúži LAN výstup. Wifi a Bluetooth technológia sú samozrejmosťou.

    Pekným bonusom je predinštalovaný operačný systém Windows 10 vo verzii Home.

     

    Komu by som tento zaujímavý model odporučil?

    Svoje využitie nájde v každej domácnosti. Ponúka pevné vyhotovenie a zároveň dostatočný výkon. Nesklame ani pre väčšej záťaži. A to predsa všetci hľadáme. Spoľahlivý notebook. Nesklame v žiadnom ohlade a tak v danej cenovej kategórii je to výborná kúpa. Poteší plná dvojročná záruka. Detailnejšie informácie nájdete na tomto linku.

     

    https://www.bigon.sk/produkt/schenker-w650rz-bez-baterie