Rozlúčili sme sa s Gigacomputer, narodil sa totiž BigOn

    Rozlúčili sme sa s Gigacomputer, narodil sa totiž BigOn

    Nejedná sa o premenovanie firmy z Gigacomputer na BigOn ale kompletne nový projekt, aj keď základ nášho podnikania ostáva nezmenený.
    Povieme úprimne, ťažko sa nám lúčilo so značkou Gigacomputer ale s o to väčším potešením sme po bezproblémovom "pôrode" privítali BigOn.

    Čo teda prinesie nová značka BigOn?
    Pripravte sa na širší sortiment tovaru, keďže sme rozšírili rad našich dodávateľov.
    Čakajú na vás lepšie a výhodnejšie ceny a väčšie zľavy, ktoré zasiahnu vás ale nie vašu peňaženku.
    Ste fanúšikmi špecializovaných kúskov, ktoré neviete zohnať na Slovensku? Máme dobrú správu aj pre vás. Od januára nájdete v ponuke aj "chuťovky" pre skutočných počitačových labužníkov.
    Všetko je to obalené v krásnom šate nového a moderného webu, ktorý je konečne plne optimalizovaný aj pre váš mobil či tablet.
    Okrem toho pripravujeme nové suťaže, akcie na predajni a rozšírenie nášho teamu, aby sme boli flexibilnejší a ešte viac profesionálnejší.


    Stále budeme prinášať skvelé produkty za bezkonkurenčné ceny, stále budeme bojovať o spokojnosť našich zákazníkov, čo ukazuje aj 96% spokojnosť našich klientov s nákupom a prístupom. Nezmeníme ani servis, ktorý prebieha vo vnútri firmy už 10 rokov a ktorý zabezpečuje kolega, ktorý patrí ku špičke na Slovensku.
    To dobré sme ponechali a doplnili k veciam, ktoré sú úplné novinky, aby vznikol projekt na ktorý budeme my pyšní a vy spokojní.


    Milan, Michal, Ivan, Jakub, Denis a Katka sa tešia na nové výzvy a vašu priazeň :)