Repasovaný iPhone X

    Repasovaný iPhone X

    • Recenzie
    • Publikované 06.09.2021 15:44:00
    • Upravené 10.10.2021 22:17:23

    Repasovaný iPhone X

     

    Prečo si kúpiť repasovaný iPhone X od spoločnosti BigOn? Odpoveď je veľmi jednoduchá. Získate prémiový telefón od spoločnosti Apple  v  dostupnej cene. Naviac so zárukou. Daný model nestráca ani po rokoch na atraktivite. Sám som ho používal viac rokov a nikdy ma nesklamal. Či už v rámci prepracovaného fotoaparátu, alebo extra rýchleho systému. A to je len začiatok, čo v skutočnosti daný telefón ponúka.

     

    Aký výkon ponúka?

    Spoločnosť Apple sa viac rokov venuje vývoju vlastných procesorov. Ich výsledky sú znamenité. A11 Bionic osadený v tomto modeli, nezaváha ani pri tých najnáročnejších aplikáciách. Doplnený je operačnou pamäťou RAM o kapacite 3 GB. Reakcie systému sú skutočne rýchle. Pri práci s viacerými aplikáciami súčasne nezaváhal ani raz. Celkovú vyladenosť zariadenia zvýrazňuje vlastný operačný systém iOS, ktorý je vždy do detailov prepracovaný. Užívateľom tak prináša maximálne pohodlie. Aj v tomto modeli získate aktuálny operačný systém a to je hlavným benefitom značky Apple. Dlhoročná softvérová podpora.

    Fotoaparát u iPhone X ponúka široké možnosti. Najviac ma zaujal režim portrét. Prirodzene rozmazáva pozadie vďaka spolupráci dvoch objektívov. Výsledné fotografie pôsobia doslova profesionálne. Samotný režim portrétu obsahuje ďalšie vylepšenia podľa prostredia, v ktorom fotíte. Klasické fotografie sú pri dobrých svetelných podmienkach znamenité. Extra kategóriou je nahrávanie videa. iPhone X dokáže natáčať videá až v obrovskom 4K rozlíšení pri úctyhodných 60 snímkach za sekundu. Videá vytvorené týmto smartfónom sú kvalitné vďaka podporovanej optickej stabilizácii. Fotoaparát patrí bezpodmienečne medzi tie najlepšie na trhu. A kto by nechcel fotiť ako profesionál?

     

    V rámci bezpečnosti ponúka iPhone  X pohodlné skenovanie tváre. V priebehu sekundy je vaša tvár nasnímaná a telefón je odomknutý. Praktické riešenie. Ak však obľubujete na odomknutie svojho telefónu použite kódu, ponúka aj túto možnosť.

     

    Vyhotovenie zariadenia je prémiové. Použité materiály ako sklo a kov pôsobia naozaj kvalitne. Nič nevŕzga a všetko do seba dokonalo zapadá. Vesmírna sivá, ktorá je aj dostupná na webe BigON je nádherná. Určite ním zaujmete vaše okolie. Veď ako sa hovorí, dizajn predáva.

    Čo sa týka nabíjania, iPhone X ponúka všetky moderné technológie súčasnosti. Podporuje bezdrôtové nabíjanie, ku ktorému je doplnená funkcia rýchleho nabíjania. Stačí pár minút a je pripravený na ďalšie hodiny používania. Aj náročný pracovný deň zvládne daná batéria hravo.

     

    A samozrejme, nemôžem zabudnúť na displej. Jeho úzke rámčeky pôsobia elegantne a štýlovo. Sledovanie videí je dokonalým zážitkom, vďaka použitej AMOLED technológii. HDR technológia zase umožňuje zobrazovanie verných farieb.  Tento iPhone s uhlopriečkou 5,8 palca patrí medzi  menšie smartfóny a pohodlne sa ovláda jednou rukou. Ak hľadáte menší telefón, je pre vás tým pravým.

     

    Repasovaný iPhone, ktorý som testoval má vnútorné úložisko s kapacitou 64 GB. Kedykoľvek ho je možné rozšíriť pomocou sieťového úložiska, ktoré ponúka priamo spoločnosť Apple. Ak máte viac zariadení od tejto spoločnosti, všetky vaše uložené fotografie sú viditeľné na všetkých vašich zariadeniach. Je to praktické riešenie.

     

    Kúpou tohto telefónu spojíte príjemné s užitočným. Získate prémiové vyhotovenie a extra kvalitné objektívy na fotenie. Rýchle a aj bezdrôtové nabíjanie sú príjemným bonusom. Je to telefón bez kompromisov a nesklame v žiadnom smere ani náročného užívateľa. Ak si kúpite repasovaný iPhone X na http://www.bigon.sk/, prekvapí vás navyše svojou dostupnou cenou a až 12 mesačnou zárukou.