Prečo potrebujete internetovú ochranu?

    Prečo potrebujete internetovú ochranu?

     

    ESET a jeho antivírusový program patrí medzi to najlepšie.

     

    O spoločnosti ESET ste už určite počuli. Ak nemáte bližší prehľad, priblížim Vám túto úspešnú spoločnosť a jej produkty.

    Spoločnosť ESET sa už viac ako 30rokov venuje ochrane domácnosti a firiem pred kybernetickými útokmi. Prinášajú vysoko výkonné produkty, ktoré sú zároveň stále jednoduché. Chránia Vás 24 hodín denne. Aktualizácie programu prebiehajú na dennej báze, čo je veľmi dôležité. Všetko sa deje na pozadí a vy tak môžete súčasne pohodlne pracovať s počítačom alebo telefónom. Výskumné centrá, ktoré sa starajú o vašu bezpečnosť sú po celom svete. Spoločnosť Eset má najviac ocenení v detekcii malvéru v rámci celého sveta.

    HP 14

     

    Prečo mať vo svojom počítači kvalitný antivírusový program?

    Mnoho ľudí z môjho okolia sa ma často pýta, či je ešte v dnešnej dobre potrebné mať zabezpečený počítač. Moja odpoveď znie: „Určite áno!“ V súčasnosti, keď internet a všetky jeho služby denne využívame, je dôležité myslieť aj na bezpečnosť. Spoločnosť Eset sa už dlhé roky stará o to, aby naše počítače boli chránené. Ich riešenie je praktické. Zakúpite si licenciu a o všetko ostatné sa postará daný program. Dlhé roky získavajú rôzne ocenenia v rámci bezpečnosti. V roku 2020 svoje miesto opäť obhájili v hodnotení organizácie AV-TEST, napr v kategórii TOP PRODUKT. Jeho zakúpením získate špičkovú ochranu pred napadnutím vášho osobného alebo firemného počítača.

     

    Poďme sa bližšie pozrieť, v čom je antivírusový program ESET unikátny.

    Patrí medzi to najlepšie zabezpečenie vášho počítača s operačným systémom Windows. Vo vyššie spomínanom teste boli hodnotené tri kategórie. Ochrana, výkon a použiteľnosť. V kategórii ochrany získali produkty spoločnosti ESET maximálne možné ohodnotenie. Znamená to, že pred hrozbou internetu ste dokonale chránený. V druhej kategórii – použiteľnosť - sa vyšplhali taktiež na najvyššie skóre. Ako si túto funkciu predstaviť? Niektoré antivírusové programy vám pri nejasnosti chybne zablokujú webovú stránku, aj keď je to falošný poplach. Eset ich správne rozpozná a stránku, v ktorej nie je problém, nezablokuje. V tretej kategórii – výkon - získali riešenia pre domácnosti a firmy opäť 6 bodov zo 6. Táto kategória sa zaoberá vplyvom na rýchlosť počítača.  

    HP 14

     

    V spoločnosti BIGON Vám radi poradia, aký softvér presne zakúpiť. Je dobré myslieť na vašu kybernetickú bezpečnosť. Vybrať si môžete z rôznych variant licencií. Dostupné sú pre jedno zariadenie alebo rodinné balíky, určené pre viac zariadení. Bližší prehľad produktov od spoločnosti nájdete aj TU.

    Hodnotenie na záver.

    Mať kvalitný antivírusový program vo vašom počítači je veľmi dôležité. Výhoda produktov od spoločnosti ESET je hlavne v ich jednoduchosti. Nainštalujete si program a váš počítač je dokonalo v bezpečí. Dôležitá je dostupnosť internetu, vďaka čomu sa daný program aktualizuje na dennej báze a vy ste dokonale chránený. A tak to má byť. Ako sa hovorí v jednoduchosti je krása. V Esete sa roky venujú vývoju svojich programov, aby ponúkali čo najlepšiu ochranu pre váš počítač. Dané výsledky v testoch to len potvrdzujú. Kúpou ich softvéru máte váš počítač výborne zabezpečený. A čo viac, jeho inštalácia má len minimálny vplyv na výkon vášho osobného počítača.