Obnovený ( repasovaný ) iPhone 6s

    Obnovený ( repasovaný ) iPhone 6s

    • Recenzie
    • Publikované 16.03.2021 13:25:00
    • Upravené 21.05.2021 09:02:00

     

    Obnovený ( repasovaný )  iPhone 6S

     

    Zvažovali ste v poslednej dobe kúpu nového telefónu, ale cena sa Vám zdala vysoká? Je tu ešte jedna zaujímavá varianta. Počuli ste už o možnosti kúpiť si repasovaný telefón? Tiež som mal obavy z pojmov repasovaný alebo obnovený. Keď sa ale na to pozrieme zblízka, je to úplne jednoduché a maximálne výhodné. Získate telefón v plnohodnotnom stave, ale vo výrazne lepšej cene. A čo je na tom najlepšie? Na telefón sa vzťahuje 12 mesačná záruka. Nebude vám chýbať ani nabíjačka a dátový kábel. Obe sú súčasťou balenia.

    iPhone 6s

     

    Predstavme si teda bližšie dané zariadenie, ktoré bolo repasované. Stav a kvalita zariadenia vás nadmieru prekvapia. Bližšie sa pozrieme na model Apple iPhone 6S vo verzii 32 GB. Je to priam legendárny telefón a ani po dlhšej dobe, ako sa predáva, nestráca na atraktivite.

     

    Jeho veľkosť a pevné vyhotovenie sú jeho veľkou výhodou. Displej ma 4,7 palca, čo je v dnešnej dobe obrovských telefónov jeho prednosťou. Kto hľadá menší telefón, je pre neho táto voľba ako stvorená. Displej ponúka štandardné HD rozlíšenie. Výhodou je prítomnosť klasického audio výstupu. Ľahko si pripojíte klasické slúchadlá, ktoré máte radi. Pri novších modeloch už táto možnosť chýba.

    100e

     

    Výkon zabezpečuje procesor A9 o frekvencii 1,84 GHZ. Zvládne hravo vaše pracovné úlohy a vo voľnom čase dobre poslúži aj na zábavu v podobe mobilných hier. Pamäť RAM má veľkosť 2GB a hravo zvláda prácu s viacerými aplikáciami naraz. Vnútorné úložisko je dostatočne veľké pre vaše fotky, videá, poprípade hudbu. Má kapacitu 32 GB. Ak by vám dané úložisko nepostačovalo, viete ho rozšíriť online priestorom iCloud. Ďalších 5GB pamäte je tak dostupných zdarma, po vytvorení konta Apple ID.

     

    Veľkým plusom týchto telefónov je ich rýchlosť. Reakcie systému sú rýchle a stabilita operačného systému je znamenitá. Výhodou je dlhá podpora, kde dostávate najnovšie aktualizácie viac rokov. Telefón nezaváha ani pri náročnejších aplikáciách. Úpravu fotiek alebo videí zvláda hravo.

    100e

     

    Novou službou je Apple Arcade, kde za mesačný poplatok získate veľký počet hier pre malých aj veľkých. Pre milovníkov filmov a seriálov, medzi ktorých sa radím aj ja, je dostupná služba Apple TV + s vlastnou produkciou. V ponuke sú seriály rôznych žánrov. Pre milovníkov hudby je dostupná služba Apple Music s miliónmi skladieb.

     

    Fotoaparát stále patrí medzi to najlepšie na trhu. Pri dostatočnom svetle vytvára kvalitné snímky, ktoré si ešte viete dodatočne upraviť s predinštalovanou aplikácii Fotky. Kvalita videí je na vysokej úrovni. V rámci ich vytvárania poteší hlavne stabilizácia vytvorených záznamov. Mojou záľubou je tvorba videa a výsledky ma vždy milo prekvapili.

     

    Pozitívom predávaného modelu je 12 mesačná záruka. Odpadajú teda starosti, ak by sa vyskytol problém s telefónom. Cena je na úrovni 179 eur. Je to viac, ako priaznivá hodnota v pomere za to, čo vďaka hodnotnému modelu získate. Osobne som tento model využíval dlhšiu dobu a nikdy ma nesklamal. Ak hľadáte kvalitný telefón s dostupnou cenou, je to pre vás správna voľba. Plusom je dostupnosť veľkého množstva príslušenstva v podobe obalov, tvrdených skiel a fólií.

     

    Komu by som ho hlavne odporučil?

    Napríklad rodičom, ktorým hľadajú pre svoje deti kvalitný telefón v dostupnej cene. Výbornou voľbou je, aj pre začiatočníkov, ktorý ešte nemajú skúsenosti so značkou Apple. Veľa ľudí vyhľadáva menšie kompaktnejšie rozmery. Tento model je pre nich ideálnym riešením.