Monitory HP

    Monitory HP

    • Recenzie
    • Publikované 31.03.2022 14:29:03
    • Upravené 14.04.2022 09:52:45

    Monitor HP ZR22W, HP LA2205WG

     

    Dnes by som vám chcel predstaviť dva šikovné monitory v dostupnej cene. Jedná sa o repasované kusy, ktoré ponúkajú dobré parametre za rozumnú cenu. Ak máte v domácnosti starší typ monitora a uvažujete nad jeho vylepšením, môže to byť pre vás ideálnou voľbou.

     

    Prvý, ktorý si bližšie priblížime je model HP ZR22W.

     

    Jeho uhlopriečka má 21,5 palca a ponúka FullHD rozlíšenie 1920x1080 bodov a pomer strán 16:9. Dokáže zobraziť až 16,7 milióna farieb, takže budete nadšený z jeho zobrazovacích schopností. Použitý S-IPS panel s natívnym výkonom poskytuje presné zobrazenie farieb, čo ocenia najmä tí, ktorý pracujú s grafickými aplikáciami. Plusom pri tomto monitore sú ultraširoké pozorovacie uhly. Zaujímavosťou je jeho osem stupňové ukotvenie, kde si ho viete otáčať presne podľa vašich potrieb a preferencií. Viete ho otočiť až o 180 stupňov a dá sa na ňom pracovať aj v zvislej polohe.

    Výbava portov je plnohodnotná a obsahuje VGA, DVI a DisplayPort. Poteší USB 2.0 rozhranie vďaka ktorému ľahko pripojíte vaše ďalšie zariadenia. S pohľadu ekológie poteší jeho vyladená spotreba, ktorá je veľmi nízka. A kto by predsa nechcel šetriť.

     

     

    Druhý monitor ktorý si bližšie predstavíme je HP LA2205WG.

    Uhlopriečka je podobná ako pri prvom modeli a konkrétne je to 22 palcový rozmer. Ponúka rozlíšenie 1680x1050 bodov. Je na ňom antireflexná a antistatická vrstva. Je to repasovaný monitor s menšími známkami používania, ale plne funkčný. Pekným dizajnovým doplnkom sú jeho úzke rámčeky, vďaka ktorým viete aj viacero monitorov spojiť. Výbava portov obsahuje všetky dôležité a to VGA, DVI a DisplayPort. Nechýba USB port na pripojenie externých zariadení. V priaznivej cene získate kvalitný monitor, ktorý ma navyše nízku spotrebu.

     

     

    Keď by som to na záver celé zhrnul.

    Oba monitory sú šikovné riešenie do menšej kancelárie alebo do domácnosti. Ponúkajú slušné parametre a nezaťažia váš rozpočet. Plusom je platná záruka po dobu 12 mesiacov. Benefitom pri oboch nízka spotreba.