Lenovo ThinkCentre M700 SFF

    Lenovo ThinkCentre M700 SFF

    • Recenzie
    • Publikované 11.10.2021 14:00:09
    • Upravené 12.10.2021 13:15:21

    Lenovo ThinkCentre M700 SFF

    Hľadáte šikovného pomocníka do vašej domácnosti? Stolový počítač od spoločnosti Lenovo pod označením ThinkCentre M700 SFF je to pravé orechové. Vyznačuje sa vysokou spoľahlivosťou, tak ako je to zaužívané aj u notebookov s označením ThinkPad. Je výborným riešením aj pre študentov. Nesklame v žiadnom smere a jeho veľkou devízou je rýchlosť a stabilita. Ďalším plusom je jeho veľkosť. Na vašom pracovnom stole zaberie len minimum miesta, keďže je jeho vyhotovenie menšie, ako býva štandardom. Pri kúpe tohto stolového počítača Vám odpadajú starosti s kúpou operačného systému. Nakoľko obsahuje obľúbený systém Windows 10.

    Bližšie sa pozrieme čo sa skrýva v jeho útrobách a prečo ponúka dostatočný výkon na kancelársku prácu alebo sledovanie vašich obľúbených videí a filmov.

    Procesor dodala spoločnosť Intel. Výkonnostne je na tom výborné a bežné pracovné úlohy zvládne hravo. Presnejšie sa jedná o dvoj-jadrový Pentium G4440. Dopĺňa ho pamäť RAM o veľkosti 4 GB s technológiou DDR4, ktorá zabezpečuje svižné reakcie systému.

    Pevný disk je extra rýchly. Konkrétne je tu osadený SSD disk s kapacitou 128 GB. Rýchly disk zabezpečuje expresné spustenie Vášho počítača a zároveň pohodlnú prácu. A to predsa väčšina z nás hľadá.

    Výbava portov je naozaj bohatá. Moderný a zároveň extra rýchly USB port vo verzii 3.0 je tu dostupný hneď 4 krát. Všetky vaše externé zariadenia pripojíte teda veľmi jednoducho. Starší vo verzii 2.0 je tu dvakrát. Nechýba VGA port na pripojenie vášho monitora. Modernejší DisplayPort je tiež jeho súčasťou.

    Rýchle dátové prenosy zabezpečuje LAN výstup. Dokáže prenášať dáta až do rýchlosti 1 Gbit/s. Hlavnou výhodou pripojenia pomocou sieťového kábla je stabilita pripojenia. A to je pri pracovných alebo školských úlohách veľmi podstatné. Nechýba audio výstup na slúchadla a externý mikrofón. Výbava portov je na maximálnej úrovni, nakoľko nechýba nič podstatné.

    Záverečné zhrnutie.

    V rámci tohto zariadenia v modernom a minimalistickom dizajne toho získate naozaj veľa. Napríklad slušný výkon na bežnú prácu a zároveň rýchle reakcie systému. Na vašom stole zaberie len nepatrné miesto. Hlavným benefitom týchto počítačov od Lenova je ich dlhá životnosť a bezproblémový chod. Vy sa tak môžete sústrediť na to dôležité.

    Skvelým bonusom je plná dvojročná záruka. V rámci ceny zaťaží vašu peňaženku len minimálne. Nestratí sa v žiadnej domácnosti a všetci členovia rodiny si ho rýchlo obľúbia. Bližšie informácie nájdete na tomto odkaze. Výhodou repasovaných počítačov je tá, že sú rovno pripravené na prácu a ochotný personál v spoločnosti BigON Vám vždy rád pomôže.

     

    https://www.bigon.sk/produkt/lenovo-thinkcentre-m700-sff