HP ZBook 15 G3 Mobile Workstation

    HP ZBook 15 G3 Mobile Workstation

    • Recenzie
    • Publikované 24.08.2021 17:51:00
    • Upravené 06.09.2021 16:05:14

    HP ZBook 15 G3 Mobile Workstation

     

    Značka HP nepatrí medzi nováčikov na trhu výpočtovej techniky. Skôr by som ju radil medzi elitné značky s veľkým portfóliom prenosných počítačov. Výkonný HP ZBook 15 G3 Mobile Worktation, ktorý si dnes predstavíme, je špičkový model s extrémnym výkonom. Je určený na tie najnáročnejšie pracovné úlohy. Už na prvý pohľad zaujme, aj vďaka prevedeniu s prémiovými materiálmi. Výhodou je veľký počet portov. A preto akékoľvek vaše externé zariadenie pripojíte do pár sekúnd.

     

    Výkonu má tento model na rozdávanie. Procesor ponúka extra silu. Je od spoločnosti Intel. Šiesta generácia Radu i7 má čo ponúknuť a hravo zvláda aj náročné grafické operácie. Úprava videí je s týmto výkonným procesorom hračkou. Celkový výkon dokazuje hodnota pamäte RAM, ktorá má až 32 GB. To je už zaujímavá hodnota a nehrozí nejaké zaváhanie systému. Grafický výkon zabezpečuje samostatná grafická karta. nVidia Quadro M200M má vlastnú pamäť až 4GB. Jej výkon je dostatočný na všetky náročné grafické operácie, ako strih videí alebo hranie náročnejších hier. Pevný disk nezaostáva v rýchlosti. Použitá SSD technológia a jej dostatočná kapacita 512 GB poteší aj náročného užívateľa. A čo viac, vaše údaje budú na pevnom disku EXTRA chránené vďaka šifrovaciemu procesoru TPM. Kto by nechcel mať svoje dáta v bezpečí?

     

    Ďalším benefitom HP ZBook 15 G3 Mobile Worktation je plnohodnotná klávesnica. Jej ergonómia ja výborná. Aj dlhšie pracovné úlohy na nej zvládnete hravo. Praktické podsvietenie klávesnice zjednodušuje prácu hlavne vo večerných hodinách. Plusom je veľká výdrž batérie.

    Zaujímavosťou pri tomto modeli je ISV certifikácia, ktorá sa zameriava na spoľahlivosť. A to je podstatná vlastnosť pracovného nástroja, ktorý musí častokrát zvládať extrémnu záťaž.

     

    Výbava PORTOV je naozaj bohatá. Nič nechýba a má pár bonusov naviac. Rýchle USB porty sú samozrejmosťou. Bezdrôtové technológie ako WiFi a Bluetooth nesmú chýbať. Pre stabilné internetové pripojenie dobre poslúži LAN výstup. Externý monitor je možné pripojiť vďaka dvom najpoužívanejším portom, VGA a HDMI. A to je naozaj paráda. Rýchly USB C konektor je dostupný hneď dvakrát. Vďaka nemu je ultra rýchly prenos dát hračkou. Praktickou vychytávkou je slot na dátovú SIM kartu. Ani pri práci v exteriéri teda nezostane bez dátového pripojenia, čo je v skutku výborným riešením.

    Tento repasovaný notebook je na www.bigon.sk dodávaný s predinštalovaným systémom Windows 10 Professional. A je to práve to, čo hľadá každý profík.

     

    Kto by mal siahnuť po tomto zaujímavom repasovanom kúsku?

     

    Určený je jednoznačne pre profesionálov, ktorí hľadajú ultimátny výkon do svojej kancelárie, alebo na cestovanie. Pevné vyhotovenie zabezpečuje väčšiu odolnosť. Spoločnosť HP sa pri tomto modeli zamerala hlavne na spoľahlivosť a to je pri každom pracovnom modeli veľmi dôležité. Tento vynovený model je v ponuke spoločnosti BigON. Výhodou pri kúpe repasovaných modelov je skvelá cena, platná záruka a predinštalovaný operačný systém.