HP Probook 6470b

    HP Probook 6470b

    • Recenzie
    • Publikované 28.04.2022 21:53:00
    • Upravené 06.09.2022 21:02:14

    HP Probook 6470b

     

    Spoločnosť HP prináša na trh výpočtovej techniky kvalitné výrobky po dlhé roky. Vyznačujú sa spoľahlivosťou a kvalitným vyhotovením. Aj tento repasovaný notebook ktorý si dnes bližšie priblížime patrí medzi nich. Jeho poznávacím znakom je pevné vyhotovenie a kvalita použitých materiálov. Výkonnostne by som ho radil medzi notebooky na každodenné použitie, či už do menšej firmy alebo do domácnosti.

     

    Aká je jeho hardvérová výbava?

    Procesor je tu osadený Intel pod označením Intel Core-i5 3380M. Dosahuje výborný výkon na bežné použitie a pri maximálnej záťaži dokáže pracovať až na frekvencii 2,9 GHZ. Sekunduje mu rýchla operačná pamäť RAM s kapacitou 8 GB DDR3. Reakcie systému sú vďaka tejto hardvérovej kombinácii bleskurýchle. Pevný disk ma kapacitu 128 GB. Jedná sa o moderný a rýchly SSD disk. Vďaka nemu je počítač výrazne zrýchlený a je to dobre viditeľné pri štarte notebooku. Po zapnutí je do pár sekúnd pripravený na prácu. Grafická karta patrí medzi základné. Je to model Intel HD Graphics 4000.

     

    Displej má uhlopriečku 14 palcov a tým pádom je ideálny na cestovanie. Rozlíšenie tohto displeja je HD a povrch displeja je matný. Dobre sa s ním pracuje a ani pri dlhších pracovných úlohách nebudú vaše oči unavené.

     

    Čo je plusom tohto prenosného počítača? Je to hlavne vyhotovenie ktoré je extra pevné a znesie aj hrubšie zaobchádzanie. Použité materiály patria medzi tie najkvalitnejšie. Bude vám dobre slúžiť dlhé roky. Označenie ProBook nesie v sebe aj vyššiu bezpečnosť. Na jeho uzamknutie viete využiť praktickú čítačku odtlačkov.

     

    V rámci ďalšej výbavy nechýba nič dôležité.

    Praktický USB port na pripojenie externých zariadení je prítomný hneď trikrát. Externý monitor ľahko pripojíte pomocou VGA alebo DisplayPortu. Kvalitné sieťové pripojenie zabezpečuje LAN konektor. Wi-Fi technológia je samozrejmosťou. Nechýba praktická čítačka pamäťových kariet.

    Plusom je nová batéria a jej reálna výdrž je viac ako dve hodiny. Predinštalovaný operačný stystém Windows 10 Pro je samozrejmosťou.

     

    Komu by sa mohol tento cenovo dostupný notebook hodiť?

    Ak je pre vás dôležitý pomer ceny a výkonu je to ideálne riešenie. Za zlomok ceny získate spoľahlivý notebook na cesty. Výkonnostne v žiadnom smere nezaostáva a vy sa tak môžete sústrediť len na prácu alebo zábavu. Poteší 12 mesačná zarúka a kvalitný servis spoločnosti BigON.