HP PRO 3400 MT

    HP PRO 3400 MT

    • Recenzie
    • Publikované 01.03.2022 21:58:10
    • Upravené 03.03.2022 12:44:53

    HP PRO 3400 MT

     

    Šikovný repasovaný stolový počítač od spoločnosti HP v dostupnej cene. Aj tak by sa dal v skratke opísať tento variant stolového počítača. V kompaktnej skrinke skrýva slušné komponenty na každodennú prácu. Nestratí sa ani v žiadnej domácnosti. Ak hľadáte cenovo dostupný počítač, napríklad pre deti, môže to byť ideálna voľba. Výhodou tohto repasovaného PC je aj plnohodnotná záruka. Naviac poteší moderným dizajnom a veľkým počtom portov. Všetko teda hravo pripojíte do pár sekúnd.

    Bližšie si predstavíme jeho hardvérovú výbavu. Nainštalovaný procesor je z dielne Intel. Presnejšie je to model Intel Core i5 s pracovnou frekvenciou až do 3,10 GHZ. Dopĺňa ho operačná pamäť RAM s kapacitou 4 GB. Tá postačuje na bežné prehľadanie webu a na prácu s balíkom Office. Grafická karta dosahuje štandardný výkon a je to zdieľaný typ Intel HD Graphics 2500. Všetky vaše dáta si viete bezpečne uložiť na pevný disk s dostatočnou kapacitou 250 GB. Zaujímavosťou je prítomnosť optickej mechaniky vďaka ktorej si viete prehrať vaše obľúbené filmy alebo hudobné nosiče. CD média sa opäť vracajú do módy, takže je možné, že si nájde svojich obľúbencov.

     

    Výbava portov je naozaj široká. Plusom sú porty na prednej strane, kde nájdeme dva USB porty, výstup na slúchadlá a mikrofón. Ich umiestnenie je šikovné a máme ich hneď po ruke. Na zadnej strane počítačovej skrinky nájdeme plnohodnotnú výbavu portov. Praktický USB port je tu dostupný hneď štyrikrát. Nechýba VGA vstup na pripojenie monitora. Sieťové rozhranie je samozrejmosťou. Poteší prítomnosť čítačky pamäťových kariet.

    Benefitom tejto zostavy je predinštalovaný operačný systém. Čo je v tejto cenovej kategórii príjemným bonusom, že máte operačný systém v cene. Konkrétne je tu systém Windows 10 Pro.

     

    Komu by sa mohol tento stolový počítač hodiť?

    Ak hľadáte cenovo dostupný počítač pod 100 €, napríklad pre vaše ratolesti, je to ideálna voľba. V nízkej cene tak získate kompletne vybavený stolový počítač. Repasovaný HP PRO 3400 MT má záruku ako na nové, takže odpadnú starosti do budúcna. Dizajnovo zaujme na prvý pohľad svojím moderným prevedením. Ideálna voľba do každej domácnosti.