HP Elite Slice G1 Mini

    HP Elite Slice G1 Mini

    • Recenzie
    • Publikované 08.12.2021 21:57:57
    • Upravené 09.12.2021 08:55:27

    HP Elite Slice G1 Mini

    V rámci výberu stolových počítačov nájdeme na trhu nespočetné možnosti. Široký výber ponúka aj spoločnosť BigON na svojom webe. Spoločnosť HP však prináša unikátny repasovaný stolový počítač, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavých vychytávok. Je extra malý a na vašom pracovnom stole nezaberie viac miesta ako obyčajná kniha. Dizajn je veľmi zaujímavý a tak zapadne do každej modernej domácnosti. Zaujímavosťou je jeho modulárna konštrukcia. Viete ho teda rozšíriť o ďalšie moduly, ako napríklad pevný disk, kvalitnejší zvuk alebo bezdrôtové nabíjanie.

     

    Vo svojom vnútri ukrýva zaujímavé parametre, ktoré zabezpečujú dostatočný výkon. Procesor patrí medzi tie výkonnejšie na trhu. Jeho označenie je Intel Core i5-6500T. Zvládne každodenné pracovné úlohy ale i zábavu. Nezaváha ani pri náročnejších aplikáciách. Operačná pamäť RAM má hodnotu 8 GB. Zabezpečuje rýchle odozvy systému a tak nehrozia pomalšie reakcie systému. Pevný disk ma dostatočnú kapacitu 256 GB. Jedná sa o rýchly a moderný SSD disk vďaka ktorému je všetko rýchle a plynulé.

     

     

    Výbava portov je veľmi podstatná a tu spoločnosť HP nenechala nič na náhodu. Nechýba nič dôležité a tak pripojenie vašich externých zariadení bude bleskové. USB port vo verzii 3.0 tu nájdeme hneď dvakrát. Váš externý monitor ľahko pripojíte vďaka HDMI alebo DisplayPortu. V dnešnej dobe veľmi praktické USB-C rozhranie je dostupné dvakrát. Dokáže nabíjať váš telefón až do výkonu 60 wattov. Kopírovanie súborov nebolo nikdy jednoduchšie a rýchlejšie. Rýchle dátové pripojenie zabezpečuje LAN konektor.

     

    Celé toto zaujímavé vyhotovenie sa dodáva s predinštalovaným systémom Windows 10 vo verzii Professional. Tým vám odpadávajú starosti s kúpou operačného systému.

     

    Vrátim sa ešte je modulárnej konštrukcii. HP prinieslo inovatívne riešenie. Chýba vám kvalitný zvuk. Pripojením hudobného modulu od firmy Band Olufsen získate prémiový zvuk. Je to sústava dvoch mikrofónov a troch reproduktorov. Ďalšou možnosťou je pripojenie krytu ktorý zabezpečuje bezdrôtové nabíjanie a vy si tak budete šetriť miesto na vašom pracovnom stole. Chýba miesto na pevnom disku?  Modulárne rozšírenie zabezpečí zväčšenie pevného disku. Posledný voliteľný modul sa týka bezpečnosti. Zabezpečuje dynamickú ochranu vášho počítača. V reálnom čase monitoruje a opravuje poškodenie systém BIOS. Pomocou voliteľného 10mm káblového zámku HP ultraSlim dokáže zabezpečiť uzamknutie systému naraz.

     

    Pre koho je tento počítač určený?

     

    Určite sa nestratí v žiadnej firme, kde je výkon počítačov dôležitý. Vďaka kompaktným rozmerom je výborným tipom aj do domácnosti. Na vašom stole zaberie len minimum miesta a je to aj pekný dizajnový doplnok. Praktickým bonusom sú modulárne možnosti rozšírenia. V dostupnej cene tak získate výkonný stolový počítač v modernom dizajne.

    Detalnejšie info nájdete na tomto odkaze.