Herné monitory od spoločnosti LG

    Herné monitory od spoločnosti LG

    • Recenzie
    • Publikované 08.05.2022 22:31:32
    • Upravené 02.06.2022 10:41:16

    Herný monitor LG 32MN500M-B

     

    Hľadáte výkonný herný monitor, ale ceny sa vám zdajú vysoké? Spoločnosť BigON má pre vás riešenie. Tento monitor od spoločnosti LG pod označením vystavený kus, vás milo prekvapí vo viacerých smeroch. Pomer ceny a kvality je ideálny a poteší aj platná záruka.

     

    Poďme sa bližšie pozrieť aké funkcie a výhody ponúka.

    Rozmerovo by som ho zaradil medzi tie väčšie keďže má uhlopriečku 32 palcov. Pre lepšiu predstavu je to cez 80 centimetrov. Dizajnovo pôsobí moderne a jeho úzke rámčeky sú štýlové. Čo sa týka výbavy portov, obsahuje všetko podstatné. HDMI je to dostupné hneď dvakrát. Plusom je výstup na slúchadlá.

     

     

    Typ panela, ktorý je použitý pri tomto monitore je IPS. Obnovovaciu frekvenciu má 75 HZ a všetok prehrávaný obsah je plynulý. Pomer strán ma 16:9. Dokáže pracovať vo FullHD rozlíšení a teda 1920 x 1080 px. Ponúka maximálne farebné podanie a veľmi dobré pozorovacie uhly.

     

    Plusom sú špeciálne výhody pre hráčov. Spomenul by som technológiu AMD FreeSync, ktorá dopomáha k extra plynulosti obrazu. Blackstabilizer zase lepšie pracuje s čiernou farbou a tak vás nič neprekvapí.

     

    Keď to celé na záver zhrniem, jedná sa o šikovný monitor na hranie hier alebo plnenie pracovných úloh. V dostupnej cene toho ukrýva veľa. Bližšie informácie nájdete tu.

     

    Herný monitor LG 27GL850-B

     

    Výkonný herný monitor v super zľave? Aj takéto zaujímavé produkty môžete nájsť v ponuke spoločnosti BigON. Poďme sa bližšie pozrieť na výbavu tohto herného monitora.

     

    Zaujme už na prvý pohľad. Jeho moderné vyhotovenie dopĺňajú štýlové červené doplnky, čo mu dáva exkluzívny vzhľad. Jednoducho ho viete nataviť do požadovanej výšky a naviac sa dá  otočiť až o stoosemdesiat stupňov. Plusom je možnosť RGB podsvietenia, čo ešte vylepšuje zážitok z hrania hier.

     

     

    Dôležitým parametrom pri herných monitoroch je obnovovacia frekvencia. A tento kúsok ju má na úrovni 144 HZ, čo je fantastická hodnota. Všetok zobrazovaný obraz je tak dokonale plynulý.

    Veľkosť uhlopriečky je 27 palcov. Vaše obľúbené filmy tak dostavajú úplne nový rozmer a vy si vďaka jemnému rozlíšeniu vychutnáte všetky detaily naplno. LCD panel dosahuje rozlíšenie 2560x1440 pixelov. Dôležitým parametrom je odozva a tá je na neuveriteľnom čísle len 1 milisekunda.

    Výbava portov obsahuje všetky dôležité vstupy. Nachádza sa tu dvakrát HDMI port a jeden DisplayPort. Nechýbajú praktické USB porty vo verzii 2.0. USB-A je to prítomné hneď trikrát.

     

    Špeciálne funkcie, ktoré zlepšujú herný zážitok je tu hneď niekoľko. Spomenul by som určite AMD Radeon FreeSync ktorá zabezpečuje dokonale plynulý obraz bez omeškania a sekania. Funckia Dynamic Action Sync minimalizuje oneskorenie vstupu a tak hráči dokážu zachytiť okamich v reálnom čase. Čierny stabilizátor zase rozsvetlí všetky čierne miesta a tak vám nič neunikne ani na tmavých miestach.

    Celkovo hodnotím tento monitor ako to najlepšie čo sa spoločnosti LG podarilo vytvoriť pre profesionálnych hráčov. Vyšperkovalo ho k dokonalosti a tak hranie hier a sledovanie filmov si na ňom dokonale vychutnáte.