Apple iPhone XR

    Apple iPhone XR

    • Recenzie
    • Publikované 25.03.2022 22:38:04
    • Upravené 30.03.2022 12:32:12

    Apple iPhone XR

     

    Hľadáte šikovný telefón od spoločnosti Apple, ale klasické ceny sa vám zdajú vysoké. Na webe spoločnosti BigON viete nájsť výkonné telefóny od spoločnosti Apple, avšak v dostupnej cene. Jedná sa o repasované kusy v zachovalom stave s platnou zárukou. Za zlomok ceny tak viete získať prémiový telefón. Ponuka je široká a stačí si len vybrať. Telefóny predávané pod značkou Apple sú veľmi obľúbené medzi užívateľmi, pred svoj rýchly systém a špičkové fotoaparáty.

    Ja by som vám chcel dnes priblížiť model Apple iPhone XR. V kompaktnom tele toho skrýva veľa a nesklame v žiadnom smere. Je v peknom čiernom farebnom prevedení a má vnútornú pamäť 64 GB.

     

    Veľkým plusom pri týchto telefónoch sú ich displeje. Ponúkajú nádherné farby a dobre sa s nimi pracuje aj na priamom slnku. Sledovanie videí sa stáva zážitkom a užijete si ich naplno. Je tu použitá technológia Liquid Retina. Rozmerovo by som displej radil medzi tie kompaktnejšie. Má uhlopriečku 6,1 palca. Ak hľadáte rozmerovo menší telefón, môže to byť pre vás ideálna voľba.

     

    Fotoaparát bol vždy pýchou spoločnosti Apple. A pri tomto modeli ho opäť posunuli na vyššiu úroveň. Viete s ním vytvoriť nádherné fotografie. Prostredie fotoaparátu je jednoduché a všetky režimy fotenia máte hneď po ruke. Nezaváha ani pri horších svetelných podmienkach. Jednoducho budete fotiť ako profesionáli. Natáčanie videa patrí opäť medzi to najkvalitnejšie na trhu mobilných telefónov. Obsahuje optickú stabilizáciu vďaka ktorej vyzerajú vytvorené videá pútavo.

     

    Menším nedostatkom je výdrž batérie. Jeden aktívny deň však zvládnete hravo. Výhodou je prítomnosť bezdrôtového nabíjania, takže odpadajú starosti s neustálym hľadaním dobíjacích káblov.

     

    Plusom je rýchlosť systému. Apple sa dlhé roky zameriava na vyladenosť svojho systému iOS. Výhodou je aj dlhoročná podpora bezpečnostných aktualizácii. Aj pri kúpe staršieho telefónu máte stále aktuálny systém. Vďaka vyladenému systému sú reakcie systému rýchle a tak nehrozia pomalšie reakcie. Všetko beží plynule.

     

    Vlastný procesor z dielne Apple pod označením Bionic A12 zabezpečuje vysoký výkon na všetky vaše aplikácie, ktoré denne používate. Dopĺňa ho operačná pamäť ram s hodnotou 3 GB. Vnútorné úložisko ma dostatočnú kapacitu 64 GB. Na webe BigON však nájdete aj väčšie pamäťové verzie.

     

    Komu by som tento šikovný smartfón odporučil?

    Ak hľadáte prémiový telefón v dostupnej cene, je to ideálna voľba. Výkonnostne je na tom výborne a nesklame ani náročného užívateľa. Fotografických nadšencov poteší kvalitná fotovýbava. Plynulosť systému je pri spoločnosti Apple štandardom pri každom modeli a ani XR nie je výnimkou.