Apple iPhone SE (32GB)

    Apple iPhone SE (32GB)

    • Recenzie
    • Publikované 22.11.2021 14:45:12
    • Upravené 22.11.2021 14:46:43

    Apple iPhone SE (32 GB)

    Na webe spoločnosti BigON sa okrem výpočtovej techniky, dajú nájsť aj repasované telefóny. Za zlomok ceny si viete zabezpečiť parádny telefón. Výhodou je platná 12 mesačná záruka.

    Model ktorý by som vám dnes chcel priblížiť, je dobre známy. Je to už priam legendárny iPhone SE v pevnom hliníkovom vyhotovení. Poznám ľudí ktorý ho používajú dlhé roky a ani za ten čas nestratil na atraktivite. Tým sú produkty Apple známe. Nové modeli majú vždy vysokú cenu a tak kúpa repasovaného telefónu je veľmi zaujímavá. Za zlomok ceny získate prémiový telefón, ktorý vám bude dlho slúžiť. Vy si tak môžete naživo vyskúšať všetky prednosti daného modelu a nezaťaží to extrémne vašu peňaženku.

    Výbornou variantou je to napríklad pre vaše deti. Tie častokrát chcú svoj vysnívaný iPhone. A predsa len kupovať deťom najnovší model nemá úplný význam. Takto získate prémiový telefón a vaše deti budú nadšené.

    V dnešnej dobre obrovských smartfónov, je problém nájsť kompaktnejšie rozmery. A tu práve daný telefón zaboduje na plnej čiare. Pevné vyhotovenie a zároveň kompaktné rozmery. Ideálna kombinácia.

     

    Benefitom telefónov od Apple je ich dlhoročná softvérová podpora. A tak je to aj pri tomto modeli. Nájdete v ňom aktuálny operačný systém. Plusom je bezpečnosť. Na nej si Apple dlhé roky zakladá a ich telefóny podliehajú výbornému zabezpečeniu. Zabezpečenie funguje vďaka rýchlej čítačke prstov, ktorá je umiestnená v ovládacom tlačidle. Za menej ako sekundu je váš telefón odblokovaný a pripravený na používanie. Všetky vaše správy alebo platobné údaje sú šifrované takže nehrozí únik vašich dát. Bezpečnosť na prvom mieste.

    A aký by to bol telefón bez kvalitného fotoaparátu. Ten ponúka 12 Mpix snímač a najme portrétové fotografie majú svoje čaro. Vďaka optickej stabilizácii bude každá fotka ostrá. Výhodou je kvalita videí, ktorá je nadštandardná.

    Displej patrí medzi to najlepšie na trhu a budete milo prekvapený ako dokonale vykresľuje farby. Retina technológia je jednoducho úžasná.

    Odolnosť je výsadou Apple. Zariadenie ponúka extra pevné vyhotovenie, vďaka použitému hliníku. Poteší odolnosť voči vode ktorá je certifikovaná až na tridsať minút ponorenia. Utopenie telefónu teda nehrozí. Odolnosť voči prachu a ďalším nečistotám je samozrejmosťou.

    Celkovo nemá daný telefón slabšie miesta. Je to výborná voľba na začiatok, keď sa ešte len chcete zoznámiť so značkou Apple a jej portfóliom. Vaše deti budú nadšené, keď si ho nájdu pod vianočným stromčekom.

    Kedykoľvek sa môžete zastaviť na predajni spoločnosti BigON, kde si môžete dané zariadenie pozrieť a odskúšať. Repasované telefóny sú na nerozoznanie od nových. Za priaznivú cenu si viete zabezpečiť štýlový telefón.