5 dôvodov prečo odoberať newsletter BigON

    5 dôvodov prečo odoberať newsletter BigON

    • Tipy a návody
    • Publikované 04.04.2017 08:54:44
    • Upravené 09.05.2018 15:36:06

    V dnešnej dobe takmer každá firma komunikuje so svojimi zákazníkmi prostredníctvom emailu. Nie je sa čomu čudovať. Je to pomerne jednoduchý nástroj na hromadné oslovenie stoviek až tisícok ľudí naraz. Do schránky každý deň chodí množstvo reklamných mailov a keby mal človek tráviť čas ich čítaním, tak by to bol beh na dlhú trať.
    Medzi mailami sú však aj newslettre, ktoré ponúkajú niečo viac ako len reklamné ponuky.
    Prečo by ste mali odoberať newsletter práve od nás? Lebo vám prinášame výhody, ku ktorým sa človek inak vôbec alebo len ťažko dostane. Pozrime sa na ne bližšie.

     

    1. Prinášame aktuálnu ponuku
      Mailing pripravujeme tak, aby v ňom boli produkty, ktoré sme v ten deň, prípadne deň predtým zlacnili. Na eshope je stovka produktov a sledovať ceny by bolo veľmi zložité. Dávame vám teda tipy na produkty, ktoré sa veľmi výhodne oplatia.
    2. Špeciálne ceny pre mailing
      Častokrát pripravujeme špecializovaný mailing, kde dodatočnú zľavu získajú len tí, ktorí odoberajú tento newsletter. Môžete tak dodatočne ušetriť na už aj tak zvýhodnených cenách, tak prečo to nevyužiť.
    3. Šetríme váš čas
      Nemusíte dennodenne navštevovať náš web. Stačí, ak si prečítate náš newsletter a nič podstatné vám neunikne.
    4. Dávame rady a tipy
      Viete, aké sú výhody repasovaných PC? Alebo viete, ako predĺžiť životnosť vášho notebooku? Odkazy na tieto a mnohé ďalšie tipy pre vašu výpočtovú techniku nájdete opäť v newslettri.
    5. Exkluzívne ponuky
      Často sa stáva, že máme na sklade posledné kusy s tak výraznou zľavou, že sa to nedá odmietnuť. A ako prvých o tom informujeme koho? Hádate správne. Ľudí, ktorí odoberajú novinky BigON :)


    Pridáte sa aj vy? Je to jednoduché. Šetrite čas a financie ešte viac vďaka newslettru.


    Formulár na pridanie sa do odberu noviniek nájdete na samom spodku tejto stránky